NYHET | Montana Hall


17.01.17

Møbler og oppbevaring til gangen!


Her finner du speil, skoskap, benker og hyllemoduler, som er skreddersydd til hjemmets inngang, hall eller korridor! Inngangspartiet har en rekke funksjoner og Montana har analysert seg frem til løsninger tilpasset rommets mange bruksområder. Fås i Montanas 42 farger!

Vil komme i utstilling tidlig i februar 2017.

SE PRISLISTE OG PRODUKTOVERSIKT HER
Farver: 42 vandbaserede lakfarver.
Montana Skoskap

Montana Hall Edition -Skoskap med tilt-dør fra Montana er en del av den nye Hall Edition - en produktlinje dedikert til gangen.
Skapet er 20 cm dypt og dermed perfekt for en smal korridor, hvor det er behov for oppbevaring av sko, hansker, hatter og annet tilbehør.

Materialer og farver

Materiale: MDF i pladetykkelsen 12 mm.
Farver: 42 vandbaserede lakfarver.

Mål og designH: 46,8 cm
B:
69,6 cm
D:
20 cm

Design: Peter J. LassenBøilestang


Montana Hall Edition - bøliestangen fra Montana Hall Edition er tilgjengelig i to lengder og i fargene snø eller svart. Bøljestangen fungerer også fint som et håndklestativ på badet, for klær i soverommet eller med S-kroker for kjøkkenutstyr og kjøkkenhåndklær på kjøkkenet.B: 69,6 cm / 105 cm
D:
29 cm
Ø: 2,5 cm

Design: Peter J. Lassen


Skobænk


Montana Hall Edition - Skobenken er en kombinasjon av sitteplass og oppbevaring av sko. Del av Montana Hall Edition - en produktserie med fokus på gangen.
Skobenken tilgjengelig lakkert i alle Montana 42 farger og er perfekt for en hall eller entré, hvor det er behov for både benk og lagring.


H: 45 cm
B:
100 cm
D:
40 cm

Design: Peter J. Lassen


Sidehengt hylleMontana Hall Edition - Den nye hengslede bokhyllne med eller utenspeil fra Montana, er en del av den nye Montana Hall Edition en produktserie dedikert til gangen.
Den hengslede bokhyllen kan velges med forskjellige hylleløsninger så vel som med speil. Oppbevaringsbokser i lerretet er tilgjengelig i to størrelser og er også en del av Hall-serien.
H: 138 cm
B:
38 cm
D:
24 cm

Design: Peter J. Lassen


Ovalt speil

del av den nye Montana Hall Edition - et produkt linje dedikert til inngangen, men også nyttig på soverommet eller tenåringsrommet. Speilet er tilgjengelig i én størrelse og i Montanas 42 lakkfarger .


H: 69,6 cm
B:
46,8 cm
D:
1,6 cm

Design: Peter J. Lassen


Knaggerekke

Knaggerekken fra Montana er tilgjengelig i tre størrelser og er en del av den nye Montana Hall Editon - et produkt linje dedikert til gangen. Kan selvfølgelig brukes i alle rom fra soverommet og kjøkkenet til barnerom og bad.


Knagerække / 3: H 10 cm / B 35,4 cm / D 5,4 cm
Knagerække / 4: H 10 cm / B 46,8 cm / D 5,4 cm
Knagerække / 6: H 10 cm / B 69,6 cm / D 5,4 cm


Bøljestang for modul


Materiale: rustfrit stål.
Farver: fås kun i grå.

H : 8,8 cm
B : 65,3 cm
Ø : 1,3 cm

Design: Peter J. Lassen


Kanvas lagringsboks

Lagerbokser i to størrelser fra Montana er en del av den nye Montana Hall Editon.


H: 31,5 / 20 cm
B:
32 / 20,5 cm
D:
27 / 27 cm

Materiale: kanvas og læder.
Farver: grå

Design: Peter J. Lassen


Del på sosiale medier