Designers Saturday | LK Hjelle


11.09.17


Designer Saturday Oslo ble i helgen arrangert 8.-10. september. 190 utstillere inviterer til 36 showroom var spredt utover Oslo sentrum. En møteplass der fagfolk kan inspirere og inspireres.


Vi har fokusert på LK Hjelle`s stand på Galleri Nedregate dette året - en fantastisk produsent av møbler i høyeste kvalitet.

Alle foto av MAGPIE


Essensen av LK Hjelle er å alltid skape tidløs skandinavisk design som vil vare i generasjoner – både i form, kvalitet og komfort. Helt siden starten i 1940 har fabrikken mellom stupbratte fjell og trange fjorder produsert funksjonelle og vakre møbler med stor lidenskap. Alle møbler produseres i Norge og sammarbeider med flere prisvinnende designere.


Nyheten NiU er designet av den norske designeren Hallgeir Homstvedt

NiU er en modulsofa inspirert av en eske som åpner seg og gir ett glimt av hva som skjuler seg på innsiden. Veggene lener seg varsomt bakover og til siden, og gir sofaen en levende karakter som er interessant å se på fra alle vinkler.

Hallgeir Homstvedt sier: «”Niu” er det katalanske ordet for ”rede”, og det er akkurat det jeg ønsket å skape med NIU sofaen; en sone skjermet fra rommet og interiøret rundt med høye vegger, en innside fylt med myke puter og en generøs dybde som er perfekt å dele med flere.»

LK Hjelle mottok prisen «Årets produkt» for Niu under Designindustrikonferansen 2017. NiU er også nominert til Bo Bedres Designpris i kategorien «Årets Produkt»

NIU innbyr mange muligheter i valg av moduler, sammensetninger, farge og tekstil. Komfort og kvalitet på øverste hylle.

OVER: BOY puff og TWIN TABLE tegnet av Norway Says | KAVAI stol og NIU sofa tegnet av Hallgeir HomstvedtOVER: Fra venstre sees 711-stol tegnet av Fredrik A Kayser | BOY puff og TWIN TABLE tegnet av Norway Says | KAVAI stol og NIU sofa tegnet av Hallgeir HomstvedtLES MER OM NIU HER: https://mobelgalleriet.no/blogg/ny-sofa-fra-lk-hjel...


OVER: KAVAI stol tegnet av Hallgeir Homstvedt
Fantastiske OK er en modulsofa med muligheter for individuell tilpasning og inspirerende lek med form og tekstil


Sofaen består av 3 modulvarianter som åpner for spennende kombinasjoner; både når det gjelder oppsett og bruk av farger og tekstiler.

OK er tegnet av designgruppen Norway Says. Gruppen mottok en rekke prestisjetunge priser, og var pionerer innen stilen New Nordic, før de gikk hvert til sitt for noen år siden. Norway Says bestod av Torbjørn Anderssen, Espen Voll og Andreas Engesvik, som alle i dag fortsatt leverer anerkjent design henholdsvis under navnene Andreas Engesvik, Oslo og Anderssen & Voll.

LK Hjelle leverer ypperste kvalitet og en uovertruffen komfort i tillegg til gjennomført og selvsikker design. Det er alltid morsomt når kunder kommer inn i butikken etter flere tiår og vil trekke om LK Hjelle-sofaen - eller kjøpe en ny modell etter å ha erfart holdbarheten til denne fantastiske norske produsenten. Du kjenner kvalitet når du setter deg i et møbel fra LK Hjelle.

Holdbarhet både når det gjelder kvalitet og ikonisk design!

Alle foto av MAGPIE


Del på sosiale medier